Information


SGD-Reklame blev etableret i 2006, og en af de første større opgaver for os var opsætning af reklamer på Lyngby Stadion - de såkaldte sandwich-skilte langs fodboldbanen samt reklamer på tribunerne langs taget.

Herefter fulgte nye opgaver med opsætning af pyloner og facadeskilte for en række virksomheder.

Fra 2007 og frem til 2013 arbejdede vi som underleverandør med opsætning af reklamebannere for andre virksomheder. De mange spændende opgaver som samarbejdet førte med sig gav os stor teknisk- og praktisk erfaring. Eksempler på reklameopgaverne fremgår af fotos på vores hjemmeside og brochure.

I 2013 ændrede vi vores virksomhedsstruktur for med uafhængigheden at kunne tilbyde vores kunder et langt bredere sortiment end tidligere. Samtidig fik vi mulighed for at krydse landegrænserne og servicere nye kunder i både ind- og udland. Dette har givet os mange spændende opgaver i de nordiske lande.

Det reklamesystem vi i dag med stor succes benytter os af hed oprigtigt Agripa og stammer fra Skotland. I dag benævnes det som Media Carrier. Systemet er af på høj kvalitet i materialerne som vi arbejder med, dette giver gode muligheder for fleksibilitet i forhold til montering på forskellige overflader som fx lodrette flader, bygningsfacader, lastbiler, varevogne med alukasser og ikke mindst på renovationsbiler.

Fremgangsmåden er enkel. Fra vi modtager en PDF-fil med det grafiske motiv fra vores kunde og til vi har monteret bannerreklamen på fx kundens lastbil går der maksimalt fem arbejdsdage.

Vi er meget omhyggelig med opsætningen, arbejder effektivt og køre ikke fra stedet før opgaven er færdig.

Ønsker du at videre mere om denne type reklameløsning kan du kontakte os på telefon: +45 44 92 12 09 eller på s.s@sgd.dk

Telefon: +45 44 92 12 09

- Eller skriv til os via formularen.

Vi vil bestræbe os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

SGD-Group ApS

Lyskær 1. 3. tv

2730 Herlev

CVR: 28694733

Telefon: +45 44 92 12 09

E-mail: s.s@sgd.dk 

fb-ikon    instagram-ikon    linkedin

SGD Reklame ApS
Marienlundvej 50 N
2730 Herlev